Ramen Wassen Antwerpen

cropped-logo

Glazenwasser Antwerpen

Geniet telkens weer opnieuw van schitterende ramen

Als professionele ruitenwasser zijn wij een gevestigde waarde in Antwerpen. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een betrouwbare glazenwasser te vinden in uw regio Antwerpen.

 

Als ruitenwasser beschouw ik mezelf niet alleen als ramenwasser maar ook als een echt schoonmaakbedrijf. Zo is alles bespreekbaar op basis van uw wensen en gaan we altijd voor een zeer proper resultaat. Want als ramenwasser in een professionele glazenwasserij zijn een perfect resultaat en streeploze ramen het enige aanvaardbare resultaat. 

 

Dus contacteer ons vandaag nog voor de professionele schoonmaak van al uw ramen en glaspartijen.

Je kan ook onmiddelijk een online instant prijs krijgen van ons. Dit is wel meer gericht naar de particuliere klant omdat bedrijven een persoonlijkere offerte vereisen.  

Hoe een afspraak maken?

Je kan een afspraak maken bij De Meyer Cleaning door contact met ons op te nemen via mail/telefoon of ons online boeking systeem. 

Mail: info@demeyercleaning.com     Telefoon: 0489 78 09 40

 

Ons online boekingsysteem is voor mensen die snel een afspraak willen maken en zeker zijn van de afspraak. Je krijgt van ons op die manier ook onmiddelijk een gratis offerte. Want wij berekenen de prijs ineens afhankelijk van je keuzes en hoeveel ramen er moeten gewassen worden. 

 

Voor ons is de klant nog altijd koning. Dus wees niet bang van je eisen te stellen of ons moeilijke ramen geven om te wassen. Wij zijn trots op onze flexibiliteit en klantgerichtheid. 

Daarom werkt De Meyer Cleaning ook enkel met betrouwbare partners en medewerkers die de nodige opleidingen hebben genoten en over de juiste ervaring beschikken. Kortom wij werken enkel met echte vakmensen.  

Wat De Meyer Cleaning kan doen voor jou