Ramen Wassen Antwerpen

cropped-logo

wat kost een ruitenwasser, raamwasser bedrijf, hoeveel kost een ramenwasser

Hoeveel kost een ruitenwasser?

De kost is vragen wat de prijs is. 

Hoe bepalen we wat de prijs is? 

Hebben we een maximumprijs?

Ik heb een simpele definitie van prijs

“De prijs van een goed of dienst is datgene wat je op dat moment voor de waarde ervan wilt betalen.”

In mijn artikel over prijzen ruitenwasser heb ik al uitgelegd wat een goede ruitenwasser maakt en wat de te verwachten prijzen zijn. 

 

Zijn ervaring, de kwaliteit van zijn werk, zijn klantvriendelijkheid en de customer service zijn allemaal belangrijk. 

 

Het belangrijkste in een ruitenwasser zijn nog altijd de people skills en zijn technische know how. Dus ik stel aan jou de volgende vraag, als je moest kiezen tussen persoon A die heel goedkoop en goed werk levert maar tegelijkertijd heel afstandelijk is en geen goede service geeft en vaak te laat komt…

 

Of persoon B die duurder is maar dit ook met reden is. Hij komt altijd op tijd, neemt zijn tijd voor super kwaliteit en praat met jou wanneer je dat wilt. 

Persoon B kan je vertrouwen en je bent ook niet bang om te zeggen wanneer de glazenwasser een vuiltje vergeten is. 

 

Dus welk raamwasser bedrijf verkies je?

Kost ramenwasser A

Kost ruitenwasser B

Ruitenwasser B natuurlijk die jou altijd en elke keer de beste particuliere service ooit zal geven. Hij neemt voldoening in zijn werk en is nog eens communicatief sterk en maakt een praatje met zijn klanten zoals vroeger. 

 

In een tijd waarin mensen met lokale mensen en producten werkten. Daarom zal ik altijd voor de iets duurdere (lees betere) prijs gaan maar wel de kans krijgen om een persoonlijke relatie op te bouwen met de persoon die mijn ramen kuist. 

Het blijft nog altijd een grote verantwoordelijkheid en nog meer een grote eer om het huis proper te houden. 

 

Het geven van een goed gevoel daar gaat het bij beste ruitenwasser om. 

 

Maar nu…

Wat kost een ruitenwasser?

Als je op bovenstaande knop drukt wordt je naar mijn pagina gebracht waar je meteen een prijs kan zien voor de opties die je kiest.

 

Als je bijvoorbeeld 10 kleine ramen (< 0,75 m²) wilt laten wassen dan kan je onmiddelijk de prijs zien die hiervoor gevraagd wordt. 

 

Hier zijn mijn richtprijzen:

  • Normaal appartement: 50 euro 
  • Rijhuis: 75 euro
  • Groot huis: 110 euro

 

Bij elk speciaal ding dat hieraan toegevoegd kan worden zal de prijs natuurlijk stijgen. Het aantal verdiepingen speelt ook een grote rol. Hoe bereikbaar de ramen zijn en welke soort ramen het zijn.

 

Het is ook standaard dat je voor de eerste opkuis een hogere prijs zal betalen. Want dan is het glas natuurlijk het vuilste en ook het moeilijkste om helemaal te reinigen.