Ramen Wassen Antwerpen

cropped-logo

#1 Ruitenwasser Antwerpen - ontdek

ruitenwasser Mechelen

Bent u op zoek naar de juiste ruitenwasser Antwerpen? De juiste glazenwasser in Antwerpen is er hier voor u. Wij garanderen de beste kwaliteit voor de laagste prijs op de markt. Contacteer ons zo snel mogelijk om de juiste prijs te krijgen voor jouw ramen te wassen in Antwerpen. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere klant en het periodiek schoonmaken van bedrijven hun ramen en glaspartijen in Antwerpen.

Glazenwasser in Antwerpen

glazenwasser antwerpen

U wilt uw ramen proper maken zonder strepen in Antwerpen?
Wel wij kunnen we je daar bij helpen als professioneel ruitenwasser in Antwerpen werken wij betrouwbaar, snel en transparant.
Door de jaren ervaring als ramenwasser / glazenwasser in Antwerpen garanderen wij een steeds een perfect resultaat, dit samen met klantvriendelijkheid tegen de beste prijs.


Wij kunnen uw ramen wassen op 2 manieren.


De klassieke manier met een aftrekker, zeepmop en ladder in Antwerpen.
Of de tweede methode is met een osmoseborstel en gezuiverd water, dit is speciaal gefilterd tot puur H2O.
Wat je zelf kiest zal besproken worden met onze expert ter plaatse of via mail/telefoon in Antwerpen.
Ik kan met vertrouwen zeggen dat je jouw ramenwasser in Antwerpen gevonden hebt. 

Boek nu je afspraak.

Een glazenwasser particulier zal gemiddeld 5 euro per raam vragen voor de binnenkant en buitenkant te wassen. Deze prijs zal omhoog gaan bij grotere ramen of heel vuile ramen. 

Hoe lang het duurt om je ramen te laten wassen hangt natuurlijk van verschillende factoren af. Gemiddeld mag je voor een appartement binnen + buiten 1 uur rekenen en voor een groot huis kan dit tot 4 uur duren. 

Standaard reken ik deze verschillende richtprijzen:

  1. Appartement: 50 euro excl.
  2. Huis: 90 euro excl.

Verschillende factoren zoals wil je enkel buiten of binnen en buiten en afhankelijk van de bereikbaarheid/hoogte van de ramen zal je hogere prijzen mogen verwachten.