Ramen Wassen Antwerpen

cropped-logo

Ruitenwasser prijzen

Hoeveel kost het om je ramen te laten wassen

Hoeveel kost een ruitenwasser? En hoeveel kan je verwachten om te betalen? Dat is een goede vraag.  Er zijn verschillende manieren om dit te berekenen. De eerste is de prijs per uur, je mag toch zeker rekenen op een 45 euro per uur wanneer je een kwaliteitsvolle glazenwasser aanneemt.  Wanneer je minder dan dat wilt betalen weet dan ook natuurlijk dat de kwaliteit vaak minder zal zijn om dat ze sneller moeten werken om op het einde van de dag een mooi bedrag te hebben. 

Elke situatie is natuurlijk anders. Daarom is het ook logisch dat je wilt weten hoeveel het zal kosten om jou specifieke ramen te laten kuisen. 

Daarom heb ik speciaal een tool ontwikkeld dat jou heel precies een schatting kan geven hoeveel het zou kosten om jouw ramen te laten wassen. 

Hoeveel je moet betalen zal van verschillende factoren afhangen. Laat je enkel de buitenkant wassen of binnen en buiten? Wil je ook graag dat de raamlijsten en dorpels gekuist worden? 

Dan betaal je uiteraard meer. Wat je betaald hang natuurlijk ook af van de service die je krijgt. 

Huis

Een standaard huis zal je zeker snel 75 euro aan kwijt zijn.

Appartement

Afhankelijk van welke verdieping tussen de 40 en 60 euro.

# Ramen

0 – 5: normale prijs

5 – 10: + 20 euro

10 – 20: + 50 euro

+ 20: + 90 euro

Prijs glazenwasser per m2

Een ander methode om de kostprijs te bepalen is hoeveel m² de ruitenwasser moet poetsen. Als je voor een normaal raam van ongeveer 0,5m² 4 euro rekent voor binnen en buiten. Dan kom je voor 10m² aan 80 euro. In deze prijs zit natuurlijk wel alles inbegrepen.

Prijs per raam

Gemiddeld kost het schoonmaken van één raam tussen de €3 en €5. Bij grote gebouwen met veel ramen kan de prijs echter flink oplopen. Want je moet ook denken aan toegangkelijkheid. Als je een appartement hebt op de 10e verdieping en je kan enkel de buitenkant schoonmaken met behulp van een hoogtewerker of aan touwen vastgemaakt dan ga je uiteraard meer betalen.

Wat is er nog belangrijk?

  • Naast de kosten voor het schoonmaken van de ramen, kunnen er ook extra kosten in rekening gebracht worden voor bijvoorbeeld het schoonmaken van kozijnen en vensterbanken.
  • Sommige glazenwassers bieden kortingen aan bij regelmatige schoonmaakbeurten. Dit kan voordeliger zijn dan steeds een eenmalige schoonmaakbeurt te laten uitvoeren.
  • Het is belangrijk om vooraf een offerte op te vragen bij verschillende glazenwassers en de prijzen goed te vergelijken. Zo kun je de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden.
  • Wees ook alert op eventuele verborgen kosten, zoals voorrijkosten of kosten voor speciale apparatuur.
  • Verder is het belangrijk om te controleren of de glazenwasser verzekerd is en garantie biedt op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo ben je verzekerd van een goede service en kun je eventuele problemen achteraf oplossen.